top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraOndřej Šimko

Zkušenost z natáčení - Skialpem přes hory

Aktualizováno: 4. 11. 2020

Zkušenost k nezaplacení!


Už před X lety jsem sledoval Fullface Production, která už tenkrát dělala neskutečný videa z oblasti sportu. V roce 2019 jsem zkusil poslat svůj showreel klukům. Přišla odpověď že super a že zrovna hledají na zimu kameramana, protože se jim budou křížit další projekty. Takže domluveno a už se jen čekalo na sníh a termíny.


První výjezd přišel hned v lednu. Vše bylo zařízeno od transportu přes ubytování, jídlo i výborný čaj během dne. Za to patří hlavní díky nejlepšímu produkčnímu Igorovi. Celá série se natáčela v Tyrolsku, což mě moc potěšilo, protože to tam znám. První natáčení probíhalo v okolí Obernberg am Brenner.

Jeden díl jsme natáčeli cca 3 dny s různými přejezdy či přechody. Natáčení v Alpách je trošku už náročnější než u nás na horách. Proto vždy bylo potřeba se dobře sbalit, nabít techniku a nic nezapomenout! Ale kluci jsou zkušení profíci, takže vše šlapalo jak mělo.

Tím, že v zimě je ve 4-5h už tma, tak byl i čas na večerní pokec a nějaké to pivko. Což bylo super vyslechnout si příběhy a zkušenosti jiných lidí.

Myslím, že se všechny díly moc povedly. Někdy bylo azuro, někdy zase mlha nebo sněžení, ale každé počasí má své kouzlo.

Díky!!!


Trailer Na skialpech přes hory III


57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page