top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraOndřej Šimko

Zimní Norsko

Natáčení, moře, hory a super parta lidí!

Italská značka Montura s českým zastoupením vymysleli super soutěž, kde sbíráš vrcholy kopců v Čr a Sk. Lidé s největším počtem vrcholů vyhráli skialp výlet do Norska.

Protože s touto značkou spolupracuji již déle a podporují mě, tak mě oslovili na zdokumentování. Byl jsem nadšený a těšil jsem se, ale zároveň už přemýšlel co vše z techniky budu potřebovat.

Vše nabaleno, domluveno a můžeme vyrazit. Vyrážíme dvěma auty ve 4 ráno. Rozespalé seznámení s výherci, poslední kontrola a vyrážíme směr Německo na trajekt. Kolem 7 ráno už začne konverzace a jeden z výherců se mě ptá...pivko? Usmívám a souhlasím. Nezůstalo u jednoho a cesta krásně utekla až do Norska!

V Norsku už jsem byl, ale i tak mě zase uchvátilo.


Sněhu moc ten rok moc nebylo, ale od cca 300 m.n.m. se dalo už lyžovat. Místa pro tůry jsme měli už připravené, takže nezbývalo něž si každý den užít.

Hned první den jsme na tůře našli prašan, takže jsme celý den jezdili prašan. To na první den skrz to počasí nikdo nečekal.


A i další dny se všechny povedli. Ať už běh po hřebeni při západu slunce či stát na vrcholu při západu slunce a pod sebou mít fjordy. Městečko Volda nám nabídla krásné zázemí a pár pěkných večírků.

Výherci si Norsko skvěle užili, ani jeden tu nikdy nebyli. Máme plno zážitků, pěkných sjezdů a nových přátelství.

Já jsem natočil spoustu materiálu a vzniklo myslím si pěkné video.


Moc se těším kdy se do Norska zase vrátím!


12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page